Laatste reservering was 2 minuten geleden
Reserveer hier uw parkeerplaats!

Veelgestelde vragen

Hoe annuleer ik mijn reservering?

U kunt tot 20 minuten van te voren, per e-mail, kosteloos annuleren. Binnen 5 uur (no-show) wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. U krijgt hiervoor een rekening toegestuurd op het door u aangegeven adres. Indien u reeds betaald hebt en u wilt uw reservering annuleren, dan vragen wij u vriendelijk een e-mail te sturen inclusief uw bankgegevens waar we het betaalde bedrag weer op kunnen terugstorten.

Wat zijn de openingstijden?

Quick Parking is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Hoe werkt het ophalen vanaf Charleroi?

Op uw reserveringsformulier vult u uw vluchtnummer in (niet verplicht) en de datum van de terugvlucht. Zo weet Quick Parking wanneer u ongeveer opgehaald moet worden. U krijgt van ons een speciaal telefoonnummer mee. U belt wanneer u aankomt op Charleroi. Binnen enkele minuten komen wij u dan weer ophalen om u naar uw auto te brengen.

Krijg ik een bevestiging van mijn reservering?

Zodra u gereserveerd hebt, ziet u automatisch op uw scherm de reserveringsbevestiging. Op deze pagina kunt u ook uw reservering (en routebeschrijving) printen. Ook krijgt u automatisch een e-mail met de bevestiging. In sommige gevallen komt deze email niet aan! Dit heeft te maken met het feit dat de ontvangende computer deze e-mail ziet als spam. Het betekent dus niet dat uw reservering dan niet gemaakt is.

Ik kom na middernacht aan. Welke datum moet ik opgeven op het reserveringsformulier?

U geeft de exacte datum aan waarop u aankomt op Charleroi. Als u bijvoorbeeld op 15 juni om 22:00 uur vertrekt en op Charleroi aankomt op 16 juni om 01:00 uur 's nachts, vult u 16 juni in als dag van aankomst.

Ik weet mijn vluchtgegevens niet en/of hoe laat ik vlieg. Hoe moet ik reserveren?

U kunt op het reserveringsformulier bij de tijden 12.00 uur invullen. Wij nemen uw reservering dan gewoon aan. Ook weet u waarschijnlijk uw vluchtnummer dan niet. Hier kunt u dan de bestemming invullen.

Hoe reserveer ik een parkeerplaats?

U vult het reserveringsformulier in links op deze pagina.

Hoe moet ik een wijziging van mijn reisgegevens doorgeven?

U kunt ons op ieder moment e-mailen of bellen via 02/4003988 om uw wijziging door te geven.

Wanneer en hoe kan ik betalen?

Bij Quick Parking kunt u ervoor kiezen om online, tijdens het reserveren via onze site, te betalen met iDeal, Paypal, creditcard (MasterCard of Visa) of Mister Cash. U kunt ook met Bancontact of contant betalen bij onze chauffeur wanneer u uw auto brengt.

Hoe vind ik u het snelste. Waar bevindt u zich?

Op uw reserveringsbevestiging staat een adres en een routekaartje. Het adres kunt u invullen op uw navigatiesysteem: Rue du Château 68, 6183 Courcelles

Ik kom een uur of twee uur eerder aan dan dat ik aangegeven had. Moet ik mijn reservering wijzigen?

De opgegeven tijden zijn slechts indicatief. Als uw wijziging meer dan 3 uur bedraagt vragen wij u vriendelijk uw reservering online aan te passen. U kunt te allen tijde uw reservering aanpassen door "wijzig uw reservering" in het hoofdmenu aan te klikken.

Hoe lang duurt het voordat ik word weggebracht naar de terminal?

Onze bussen rijden iedere 20 minuten van de parking naar de luchthaven en v.v. De transfer duurt 25 minuten.

Ik heb nu gereserveerd. Hoe weet ik of dit bevestigd is?

Binnen enkele seconden na uw reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging (op uw scherm en per e-mail). Deze bevestiging is 100% zeker. U bent zeker van een plaats. Indien de parkeerplaats vol was, had u geen reservering kunnen maken.

Ik heb geen printer en kan de reserveringsbevestiging niet uitprinten. Is dat een probleem?

Dat is geen probleem. We herkennen u aan uw naam of uw auto of uw reserveringsnummer.

Hoe zie ik of uw parkeerplaats vol is?

Als de parkeerplaats vol is op de door u aangegeven data, krijgt u dit direct te zien op uw scherm en kunt u uw reservering niet verder afmaken.

Ik heb geen promocode. Wat moet ik daar invullen?

De reiscode is een kortingscode die u wellicht ontvangen hebt van ons. Ook is dit veld bedoeld voor reisbureaus om in te vullen. U hoeft niets in te vullen hier.

Ik weet mijn vluchtnummer en vluchttijden nog niet. Wat kan ik doen?

U kunt op de website tijdens de reservering aangeven dat u om 12:00 aankomt/vertrekt. Het vluchtnummer hoeft niet ingevuld te worden.

Uw verzoek wordt verwerkt...
Een moment geduld A.U.B.

Reserveer uw parkeerplaats nu!

Check beschikbaarheid
Uw reservering is binnen 20 minuten voor vertrek. Binnen 20 minuten voor vertrektijd kan er geen reservering meer gemaakt worden.
Geen parkeerplaats beschikbaar voor deze dag of tijdstip
Aankomst tijd is eerder dan de retour tijd.